#Happy100 Fun with Word Show

#Happy100快樂百日大挑戰 自然融入輕鬆高效英語生活!

在過去的一百天內,我們十分感激,我地好開心收集到各個挑戰家庭的快樂生活點滴,再次感謝大家對活動的支持和參與!希望各參賽家庭及所有粉絲能夠 #快樂成長,一齊黎重溫以下片段。

寰宇家庭很高興能夠邀請到各入圍家庭及寶寶一起參與4月24日舉行的 #Happy100 Fun with Word Show,由一班外藉哥哥姐姐與小朋友一起載歌載舞。

現場的小朋友都玩得相當興奮,特別係聽到SingAlong!部份的歌曲時,大家都會不奇然咁un?腳,Fing Fing手咁,好似跳舞一樣,表示自己認識這首歌。

除?有外籍哥哥姐姐,大家睇?原來仲有寰宇家庭俱樂部的卡通人物 POMPOM呀,唔知大家知唔知道原來POMPOM好鍾意粉紅色架!

成個活動的尾聲就由寰宇家庭的專業教育顧問 Ceci Leung帶領大家了解整套「迪士尼美語世界」學習系統的各個組件部份,令得獎者能夠更清晰使用。

好開心能夠同大家玩?一個下晝,希望下次有其他活動會有機會再見到大家啦!

 

如有興趣了解更多有關寰宇家庭俱樂部或申請「迪士尼美語世界」體驗版,請點擊下圖與我們聯絡。